Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Uit ervaring is gebleken dat het ons fruit veelal goedkoper en van betere kwaliteit is dan van een lokale winkel. Ons fruit ondervindt twee keer een controle: de kwaliteitscontrole bij de inkoop en tijdens het verpakken. Bij fruit van een minder goede kwaliteit zult u waarschijnlijk een veel grotere hoeveelheid weggooien.

Daarbij komt dat eigen tijd en moeite voor het zelf inkopen van fruit, niet opwegen tegen het gemak en de kwaliteit van het fruit van Fruitful Office. Ook wordt het fruit op deze manier meteen professioneel aan uw werknemers en klanten gepresenteerd in een herbruikbare fruitmand.

U zult al snel zien hoe met behulp van een "all-inclusive service" als de onze de meest kosteneffectieve oplossing gewaarborgd wordt. Als Fruitful Office u hierbij helpt kunnen uw medewerkers zich beter richten op hun eigen werk.

Uw bedrijf kan zich richten op wat zij het beste doet, dan kan Fruitful Office doen waar zij het beste in is!

Uit onze ervaring en uit feedback van onze klanten blijkt dat er niet regelmatig fruit gegeten wordt door het personeel tenzij het binnen handbereik is, dus op de werkplek, verdieping of kantoorkeuken. De meeste mensen die naar de kantine gaan hebben de neiging om eerder een kop koffie of een muffin te kopen in plaats van een stuk fruit. Het doel van een fruitinitiatief op de werkplek is om ervoor te zorgen dat het personeel regelmatig fruit eet. Doet men dit niet, dan gaan de voordelen voor de gezondheid verloren.

Onze fruitspecialisten selecteren ons fruit iedere dag in de vroege ochtenduren met de hand. Wij selecteren het fruit met veel zorg en streven altijd naar de perfecte kwaliteit en rijpheid van het fruit om op uw kantoor te kunnen leveren.

Wij stellen onze fruitmanden zo samen dat ze direct op uw werkplek geconsumeerd kunnen worden. Zo scheiden wij bijvoorbeeld bananen en druiven in onze manden in eenpersoons porties, zodat u gemakkelijk uw fruit kan pakken. Hierdoor kan het fruit makkelijk eerlijk verdeeld worden onder uw werknemers. Onze kwaliteitscontroles vinden plaats gedurende de inkoop van het fruit en voor een tweede keer bij het verpakken, zodat wij u de hoogste kwaliteit fruit kunnen aanbieden.

Ons fruit wordt met maximale zorg behandeld vanaf het moment dat wij het inkopen tot aan de levering op uw kantoor, zodat het in perfecte conditie op uw bureau staat.

Wij verpakken onze manden om het fruit zo goed mogelijk tegen kneuzing te beschermen gedurende het transport. Wij leveren de manden met behulp van ons eigen team van chauffeurs die in bestelwagens uw fruit bezorgen tot aan de verdieping(en) bij uw kantoor.

Wij leveren alleen handfruit waardoor het fruit makkelijk te eten is. Daarnaast scheiden wij bijvoorbeeld bananen en druiven in onze manden in eenpersoons porties zodat u gemakkelijk uw fruit kunt pakken. Dit is een klein detail dat voor ons belangrijk is, aangezien het niet alleen gebruiksvriendelijk is voor u maar het ons ook de mogelijkheid biedt de kwaliteit van het fruit te controleren.

Waar mogelijk leveren wij biologisch fruit. Echter, vanwege het beperkte aanbod is biologisch fruit moeilijk te leveren, aangezien er geen consequent aanbod gegarandeerd wordt met betrekking tot hoeveelheden. Wanneer de beschikbaarheid van biologisch fruit toeneemt en zolang de kwaliteit niet in het gedrang komt, zullen wij onze mix verschuiven naar een biologisch assortiment.

Nee!
Wij kopen geen fruit in wat met het vliegtuig wordt getransporteerd. Waar mogelijk proberen wij gebruik te maken van lokaal of regionaal fruit. (Onthoud dat bananen moeten worden gekweekt in een tropische omgeving maar deze komen over zee!)

We hebben ook partners die actief zijn in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en in Duitsland.

Nee. Ondanks het feit dat het grootste deel van onze klanten wekelijks bestelt kunnen wij ook 1 keer in de 2 weken of zelfs maandelijks leveren. Wij zullen u met alle plezier helpen om onze service aan uw budget aan te passen. Wel hebben wij voorkeur voor een regelmatige bestelling aangezien wij geloven dat de voordelen van fruit consumeren op kantoor 'zijn vruchten afwerpt' wanneer uw werknemers regelmatig fruit eten. Belt u ons gerust om uw persoonlijke voorkeur met ons te bespreken en samen te kijken wat het beste voor u en uw werknemers is.

Het is heel erg simpel. U kunt ons online formulier in 3 stappen invullen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, of u kunt ons gewoon bellen op 02 - 669 26 26.

Bedrijfsfruit is maatwerk, daarom kunt u kiezen uit talrijke opties in kwantiteit, dag en frequentie van bezorging. Neem dus gerust contact met ons op.

Ja dat kan. Wij kunnen uw bestelling en naderhand ook de facturatie verdelen over al uw verdiepingen, filialen of verschillende kantoren.

Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben diverse klanten aan wie wij leveren op verschillende locaties in België en Nederland.

U kunt uw bezorging verwachten tussen 7:00 uur en 14:00 uur op de gewenste dag van levering.

Wij factureren maandelijks en de betalingen kunnen via bank/giro naar onze rekening worden overgemaakt. Onze betalingsvoorwaarden worden op onze factuur vermeld.

Helaas accepteren wij geen directe pin - of creditcardbetalingen.

 

Wij willen u niet verplichten om gebruik te maken van onze service als u hier niet tevreden over bent. Daarom hebben wij geen vaste contracten. Het enige wat wij vragen is of u akkoord wilt gaan met onze simpele en transparante voorwaarden.

Wanneer u aanpassingen wil maken in uw bestelling dan vragen wij van u dit minimaal 48 uur van te voren door te geven zodat wij uw bestelling kunnen aanpassen. Omdat wij aan het begin van de maand factureren worden deze wijzigingen verrekend met de factuur van de volgende maand.

Stopzetten van onze service kan op ieder moment telefonisch of per email; de maand waarin u opzegt krijgt u nog fruit van ons geleverd.

Wij werken met een 100% "Fruitful Garantie" kwaliteitsgarantie. Als ons fruit of een deel hiervan niet aan uw kwaliteitseisen voldoet, horen wij dit heel graag en zullen wij dit fruit niet in rekening brengen.