Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Dé fruitleverancier van België

Wij geloven dat vers fruit de kwaliteit van het leven op werk vergroot!
Het idee

Steeds meer bedrijven in België kiezen ervoor om vers fruit aan te bieden aan het personeel, als middel om een ​​gezonde werkplek te creëren.

Veel kantoren ontdekken dat werknemers zich meer gemotiveerd voelen op hun werkplek als hun werkgever zich inzet voor hun gezondheid en welzijn.

Wij zijn van mening dat vers fruit beschikbaar moet zijn voor alle werknemers in elk kantoor in heel België!


Onze missie

Het is onze missie om Belgische bedrijven te helpen met het creëren van een gezonde werkplek voor hun werknemers.

We richten ons puur op kantoren en instellingen, waardoor we een serviceniveau kunnen bieden dat voldoet aan de hoge verwachtingen van bedrijven op het gebied van zowel de kwaliteit van het product als de klantenservice. Door de vele kantoren die wij wekelijks van vers fruit voorzien zijn we in staat onze prijzen laag te houden, terwijl we nog steeds de beste kwaliteit fruit en klantenondersteuning kunnen bieden. Fruitful Office heeft zich gevestigd als Europa's toonaangevende leverancier van fruit aan kantoren en levert wekelijks vers fruit aan meer dan 7.000 bedrijven door heel Europa.

Fruitful Office
Fruitful Office