Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.
 • (1) De manden zijn eigendom van Fruitful Office Benelux en worden bij elke bezorging vervangen. In geval van opzettelijke beschadiging of verlies wordt €5 per mand in rekening gebracht. Elke keer dat ons bezorgteam de lege manden ophaalt noteren zij het aantal lege manden. Regelmatig controleren wij de aantallen om te kijken of deze overeenkomen.
 • (2) De fruitmix wordt elke week door onze fruitspecialisten samengesteld. Zij zijn dagelijks op zoek naar producten van de hoogste kwaliteit uit het betreffende seizoen. De fruitmix varieert daarom het hele jaar door.

Basismix:ábevat 4 verschillende fruitsoorten per levering, waaronder bananen enáappels + 2 handzame fruitsoorten.

Seizoensmix: bevat 6-8 verschillende fruitsoorten perálevering, waaronder druiven, appels en bananen + 3-5 seizoensgebonden fruitsoorten.

Let op: het is niet mogelijk om de mand zelf samen te stellen.

 • (3) Onder normale omstandigheden (omgevingstemperatuur tussen 15-20 graden Celsius) garanderen wij 2 dagen vers en eetrijp fruit op uw kantoor. Mocht de temperatuur op uw kantoor hoger of lager zijn, kan dit de kwaliteit van het fruit be´nvloeden.
 • (4) 100% kwaliteitsgarantie: mocht er een stuk fruit niet aan de verwachtingen voldoen, vergoeden wij dit volledig. Neem binnen 24 uur na bezorging per e-mail contact op met onze klantenservice: admin@fruitfuloffice.be.
 • (5) Wij maken u er op attent dat onze proefperiode van 2 weken een betaalde proefperiode is. De factuur hiervoor ontvangt u na afloop van de proefperiode. Wanneer u na de proefperiode besluit de samenwerking voort te zetten ontvangt u voortaan maandelijks een factuur.
 • (6) Als onderdeel van ons facturatieproces factureren we maandelijks vooraf, aan het begin van elke maand. Betaling dient te geschieden binnen 8 dagen na factuurdatum. Onze facturen worden per e-mail in PDF-formaat verzonden om papierverbruik te minimaliseren.
 • (7) Mocht u wijzigingen willen aanbrengen in uw bestelling, kunt u ons tot 48 uur (2 werkdagen) voor de datum van de aangevraagde wijzigingen e-mailen op: admin@fruitfuloffice.be. Dit is om te verzekeren dat alle wijzigingen tijdig doorgevoerd kunnen worden. Eventuele wijzigingen worden verrekend met de eerstvolgende factuur.
 • (8) Wij maken geen gebruik van lange contracten. Wanneer u geen gebruik meer wenst te maken van onze service lopen de leveringen van het moment van opzegging tot het einde van de kalendermaand door.
 • (9) Op feestdagen vinden er geen leveringen plaats.
 • (10) Fruitful Office behoudt zich het recht om de prijs per fruitmand te verhogen. In geval van een prijsverhoging stelt Fruitful Office u hier tijdig van op de hoogte.
 • (11) Uw gegevens zijn belangrijk voor ons. Raadpleeg hier onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw data omgaan.
 • (12) Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing tijdens en na de proefperiode, en totdat de service is beŰindigd en alle facturen zijn voldaan.