Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

De hoogste kwaliteit van vers fruit te allen tijde

De kwaliteit van ons fruit is heel belangrijk voor ons

Wij kopen dagelijks in om de versheid van het fruit te verzekeren en ieder stuk fruit dat niet aan onze eisen voldoet wordt verwijderd gedurende onze kwaliteitscontrole. Als het fruit niet aan uw kwaliteitseisen voldoet, vervangen wij het fruit kosteloos.

  • Betrouwbare bezorging op de gewenste dag
  • Respect voor het milieu in alles wat wij doen
  • Eenádoortastende en vriendelijke klantenservice, zodat wij een prettige, persoonlijke en langdurige band met u op kunnen bouwen
  • Realistisch en eerlijk advies over de fruitbehoeften van uw bedrijf
  • Vriendelijke bezorgers die zorgen voor een geruisloze aanvulling van vers fruit

Ons duurzaamheidsbeleid

Wij willen actief bijdragen aan een gezond voedingspatroon voor werknemers. Wij willen dit bereiken door sociaalbezig te zijn en door onze ecologische footprint op de aarde te minimaliseren.

Ecologische footprint

  1. In 2019 willen wij onze eerste electrische bus in gebruik nemen. Wij willen in 2028 dat minimaal 60% van onze bussen op een duurzame energiebron rijdt.
  2. Eind 2019 zullen de producten die bij onze klanten komen, 100% plastic vrij zijn. In 2021 willen wij als bedrijf 100% plastic vrij zijn.
  3. 100% van onze telers zijn gecertifceerd volgens Global GAP.áOnze ambitie is dat 100% van onze vaste Hollandse appel, peren en tomaten telers in 2024 planet proof zijn.
  4. 100% van ons afval fruit wordt waar mogelijk gebruikt voor menselijke consumptie, of duurzaam gecomposteerd.
  5. Voor elke product dat wij verkopen, wordt 1 fruitboom gepland in Malawi. Zo proberen wij onze CO2 uitstoot deácompenseren en duurzame werkgelegenheid te creeren in Malawi.

Samen sterk
voor een duurzaam
klimaat