Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Het is heel erg simpel. U kunt ons online formulier in 3 stappen invullen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, of u kunt ons gewoon bellen op 02 - 669 26 26.

Bedrijfsfruit is maatwerk, daarom kunt u kiezen uit talrijke opties in kwantiteit, dag en frequentie van bezorging. Neem dus gerust contact met ons op.

We hebben ook partners die actief zijn in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en in Duitsland.

Onze fruitspecialisten selecteren ons fruit iedere dag in de vroege ochtenduren met de hand. Wij selecteren het fruit met veel zorg en streven altijd naar de perfecte kwaliteit en rijpheid van het fruit om op uw kantoor te kunnen leveren.

Wij stellen onze fruitmanden zo samen dat ze direct op uw werkplek geconsumeerd kunnen worden. Zo scheiden wij bijvoorbeeld bananen en druiven in onze manden in eenpersoons porties, zodat u gemakkelijk uw fruit kan pakken. Hierdoor kan het fruit makkelijk eerlijk verdeeld worden onder uw werknemers. Onze kwaliteitscontroles vinden plaats gedurende de inkoop van het fruit en voor een tweede keer bij het verpakken, zodat wij u de hoogste kwaliteit fruit kunnen aanbieden.

Ons fruit wordt met maximale zorg behandeld vanaf het moment dat wij het inkopen tot aan de levering op uw kantoor, zodat het in perfecte conditie op uw bureau staat.

Wij verpakken onze manden om het fruit zo goed mogelijk tegen kneuzing te beschermen gedurende het transport. Wij leveren de manden met behulp van ons eigen team van chauffeurs die in bestelwagens uw fruit bezorgen tot aan de verdieping(en) bij uw kantoor.

Wij leveren alleen handfruit waardoor het fruit makkelijk te eten is. Daarnaast scheiden wij bijvoorbeeld bananen en druiven in onze manden in eenpersoons porties zodat u gemakkelijk uw fruit kunt pakken. Dit is een klein detail dat voor ons belangrijk is, aangezien het niet alleen gebruiksvriendelijk is voor u maar het ons ook de mogelijkheid biedt de kwaliteit van het fruit te controleren.

Nee. Ondanks het feit dat het grootste deel van onze klanten wekelijks bestelt kunnen wij ook 1 keer in de 2 weken of zelfs maandelijks leveren. Wij zullen u met alle plezier helpen om onze service aan uw budget aan te passen. Wel hebben wij voorkeur voor een regelmatige bestelling aangezien wij geloven dat de voordelen van fruit consumeren op kantoor 'zijn vruchten afwerpt' wanneer uw werknemers regelmatig fruit eten. Belt u ons gerust om uw persoonlijke voorkeur met ons te bespreken en samen te kijken wat het beste voor u en uw werknemers is.

Wij willen u niet verplichten om gebruik te maken van onze service als u hier niet tevreden over bent. Daarom hebben wij geen vaste contracten. Het enige wat wij vragen is of u akkoord wilt gaan met onze simpele en transparante voorwaarden.

Wanneer u aanpassingen wil maken in uw bestelling dan vragen wij van u dit minimaal 48 uur van te voren door te geven zodat wij uw bestelling kunnen aanpassen. Omdat wij aan het begin van de maand factureren worden deze wijzigingen verrekend met de factuur van de volgende maand.

Stopzetten van onze service kan op ieder moment telefonisch of per email; de maand waarin u opzegt krijgt u nog fruit van ons geleverd.

1 Plaats uw bestelling

Ga naar de bestelpagina om te kijken welke fruitservice bij u past

2 Wij leveren

Wij bezorgen ons fruit rechtstreeks bij u op de werkvloer

3 Jullie genieten

Geniet samen met uw collega's van ons fruit

4 Wij recyclen

Wij halen de lege mand op en brengen een nieuwe!

BESTEL
NU

Vers Fruit
Bezorgd bij
u op kantoor