Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Meer dan 500.000 porties fruit gedoneerd door onze klanten

Fruitful Office levert normaal gesproken vers fruit aan kantoren in de Benelux. Terwijl de medewerkers van onze klanten vanuit huis werken, hebben veel bedrijven besloten hun wekelijkse fruitleveringen te doneren aan de zorg, als een klein gebaar van waardering voor hun onvermoeibare inzet en opoffering.

  • Fruit gedoneerd: meer dan 500.000 porties
  • Klanten die fruit doneren: meer dan 200 bedrijven

Ziekenhuizen en zorginstellingen
Wij richten ons op ziekenhuizen en zorginstellingen die momenteel nog steeds te maken hebben met zware werkomstandigheden. Ondanks dat zij veel steun ontvangen in deze periode blijkt dit niet altijd in de vorm van een gezonde snack te zijn. Met deze donaties kunnen wij onze zorgverleners bedanken voor hun onverminderde inzet en bieden we ze de mogelijkheid om gezond te blijven eten.

"Hartelijk dank voor het geweldig fijne initiatief, we zijn ontzettend dankbaar! Het steekt een hart onder de riem te weten dat zoveel mensen aan ons denken en ons willen steunen in deze bijzondere tijden" Hanne Goris - UZA

"Wat een leuke manier om door jullie klanten op deze manier bedankt te worden voor de dagelijkse zorgen aan onze revalidanten in deze bizarre tijden. Ik wil jullie klanten van harte danken voor de mooie attentie aan onze medewerkers. Een heel mooi gebaar, oprecht gewaardeerd door iedereen!" Hilde Laureyn - Revalidatieziekenhuis Inkendaal

Voedselbanken
Veel voedselbanken kampen momenteel met tekorten, juist nu gezinnen die het niet breed hebben alle extra steun hard nodig hebben. Dankzij de donaties ontvangen wekelijks honderden gezinnen hoognodige extra vitaminen door vers fruit.

Instellingen die fruit hebben ontvangen:

  • UMC Sint-Pieter
  • UZA Ziekenhuis
  • Belgische Federatie van Voedselbanken
  • Revalidatieziekenhuis Inkendaal
  • UZ Brussel
Fruitful Office
Fruitful Office
Fruitful Office